- Svennis nærmer seg sjokk-retur til England

For Notts County!

MULIG ENGLAND-RETUR: Sven Göran Eriksson fikk sparken som Mexico-trener og kan nå være på vei tilbake til engelsk fotball og Notts County. Foto: AFP
MULIG ENGLAND-RETUR: Sven Göran Eriksson fikk sparken som Mexico-trener og kan nå være på vei tilbake til engelsk fotball og Notts County. Foto: AFPVis mer

(Dagbladet.no): Sven Göran Eriksson nærmer seg en retur til engelsk fotball, skriver The Times.

Den tidligere England-sjefen og City-manageren skal være i samtaler med League One-klubben Notts County om en rolle i klubben. Avisen hevder det trolig dreier seg om en sportsdirektør-rolle eller en form for ambassadør-rolle.

The Guardian hevder imidlertid at Svennis tilbys jobben som manager av Munto Finance, en arabisk-ledet investorgruppe som tok kontroll over klubben i forrige uke. De skal i følge avisen ha tilbudt svensken en meget lukrativ avtale for å returnere til balløya.

Notts County er det engelske ligasystemets eldste klubb, men har slitt økonomisk de siste sesongene. Klubben spiller i dag på fjerde nivå, men de nye eierne har lagt en tiårsplan for å ta klubben tilbake til den øverste divisjon.

Notts County spilte sist på det høyeste nivå i 1992.