- Svennis røpet ny England-sjef

På middag.

(Dagbladet.no): Guus Hiddink, PSV-trener og landslagssjef i Australia, blir Englands nye landslagssjef etter Tyskland-VM til sommeren.

Det hevder The Sun. Kilden er ingen ringere enn Sven-Göran Eriksson, påstår Storbritannias største avis.

Svensken som pratet seg inn en tidlig avskjed etter de famøse sjeik-intervjuene skal ha forsnakket seg under en middag i Stockholm.

Der skal Svennis ha forbløffet de andre gjestene med avsløringen om sin etterfølger. 59-årige Hiddink er en av favorittene til jobben, men har så langt ikke gitt noen signaler om at han er interessert.

- Selvsagt vet jeg at England er en av Europas ledende nasjoner innen fotball, men det er irrelevant. Jeg kan ikke kommentere noe som ikke er reelt. Det har ikke vært kontakt, ingenting i det hele tatt. Jeg er fornøyd med å jobbe der jeg er nå, sa Hiddink før helga.

Da Hiddink ledet Australia til VM i november var det nasjonens første sluttspillplass på 32 år.

GÅR AV ETTER VM: Svennis ble lurt til mene litt for mye om mangt i et falskt intervju. Foto: Reuters/Scanpix. Faksimile: News of the World 22. januar
GÅR AV ETTER VM: Svennis ble lurt til mene litt for mye om mangt i et falskt intervju. Foto: Reuters/Scanpix. Faksimile: News of the World 22. januar Vis mer
SUKSESS-TRENER: Guus Hiddink er en respektert klubbtrener i PSV. Som landslagssjef har han opplevd suksess med både Sør-Korea og Australia.