Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis sa ja

Den engelske landslagssjefen Sven-Göran Eriksson har sagt nei til Manchester United, Real Madrid og Chelsea, men da kjæresten Nancy Dell'Olio fridde, sa svensken ja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eriksson (55) og Dell'Olio (44) traff hverandre mens fotballtreneren ledet den italienske klubben Lazio. Hun var gift med advokaten Giancario Mazza, men falt pladask for den svenske 55-åringen.

Nyheten om at paret nå blir mann og kone ble kjent på den engelske avisa The Sun sine internettsider.

- Nancy er overlykkelig etter at Sven sa ja. Hun har fortalt det til noen få venner og bekjente. Tidligere har han sagt at de ikke trenger å gifte seg for å vise at de har et godt forhold. Men hun har insistert på at det skulle skje, sier en venn av Nancy til The Sun.

Skrantet

Ifølge avisa planlegger paret et rolig og gammeldags bryllup i Italia. Alle detaljer rundt bryllupet blir holdt hemmelig.

- Forholdet deres har skrantet til tider, men Nancy mener Sven er hennes ekte kjærlighet, sier kilden.

Ei som helt sikkert ikke kommer til å stå på gjestelista, er den svenske TV-stjernen Ulrika Jonsson.

21. april i fjor avslørte avisa Daily Mirror at Eriksson hadde et forhold til Jonsson, samtidig som han bodde sammen med Dell'Olio. Fire dager seinere kunngjorde Jonsson at forholdet var slutt.

De britiske avisene var stappfulle av historier om landslagssjefens sidesprang, og til slutt valgte Eriksson å ta med kjæresten (den italienske...) på fotballkamp, for å gjøre det helt klart hvem som var kvinnen i hans liv. Dette bekrefter han nå ytterligere overfor omverdenen ved å gå til alters med sin Nancy.

Utskjelt

Etter det har de to kvinnene offentlig skjelt hverandre ut etter noter. Jonsson sa at rivalen var en «hensynsløs pengejeger», mens Dell'Olio svarte med kalle TV-stjernen «et ludder», og utdypet det for spesielt interesserte med å beskrive henne som «sexgal og pengegrisk med en moral som en villkatt».

Datoen for bryllupet er ikke fastsatt ennå. Eriksson har to barn fra et tidligere ekteskap.

GIFTER SEG: Sven-Göran Eriksson og Nancy Dell'Olio blir snart mann og kone etter at Svennis nylig svarte ja da kjæresten fridde.