Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis\' samboer spontanaborterte

Sven-Göran Erikssons samboer Nancy Dell\'Olio forteller at hun spontanaborterte for noen få år siden. Samtidig sier den italienske skjønnheten at hun og Svennis ikke har gifteplaner.

Det er i et intervju med London-avisen Evening Standard som publiseres fredag hvor Nancy åpenhjertig forteller om seg selv og sin bedre halvdel.

- Det skjedde for noen år siden, jeg mistet barnet, nå er det i Guds hender. Kanskje vil det skje igjen, men jeg er usikker, sier 43-åringen som har funnet sammen med Sven-Göran Eriksson igjen.

Paret skilte lag for en periode da Svennis ble avslørt for sitt forhold til FA-sekretæren Faria Alam. Ifølge den vakre italienske advokaten har Svennis og Nancy nå et svært godt forhold. Paret har foreløpig ikke planer om å gifte seg.

- Kanskje gjør vi det, men når du bor sammen med et menneske er ikke forskjellen fra et ekteskap så stor. Personlig skiller jeg ikke mellom det å være gift og det å være samboer, forteller Dell\'Olio til avisen.

- Når du ikke er gift må du anstrenge deg hver eneste dag, jeg vil beholde mystikken ved like, dersom du ikke er gift er det lettere å bevare pasjonen for hverandre, forteller Svennis\' bedre halvdel. (©NTB)

<B>FANT TILBAKE TIL SVENNIS:</B> Nancy har tilgitt sidesprangene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media