Svennis satser på Rooney

- Wayne Rooney har en utrolig selvtillit.

Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson stoler på at Wayne Rooney skal sette skrekk i Wales i VM-kvalifiseringskampen om en uke.

- De er nok bekymret for utsikten til å møte ham, sa Eriksson om 18-åringen som gjorde hat trick i debutkampen for Manchester United i mesterligaen. Etter beinbruddet i EM-kvartfinalen er Rooney klar for comeback på landslaget.

- Han er ikke arrogant i det hele tatt, men han har utrolig selvtillit. Han tror på seg selv, og han har grunn til det. Han kan alt. Han kan være oppspillspunkt, og om han får ballen så er det svært vanskelig å ta den fra ham. Han er rask, og han kan utfordre. Han kan skyte med høyre, venstre, og han er god med hodet selv om han ikke er lang. Det er vanskelig å finne et svakt punkt, skryter Eriksson av unggutten.

Landslagssjefen gleder seg også til å få med en annen United-spiller i landslaget igjen. Han kan bruke Rio Ferdinand sammen med Sol Campbell i midtforsvaret igjen, etter Ferdinands langvarige utelukkelse.

- Det er vanskelig å tro at han har vært ute i åtte måneder. Han er en leder, og han gir hele laget ro, sa han om Ferdinand etter hans comeback. Eriksson sier at Ferdinand kan være en framtidig landslagskaptein.

(NTB)

FÅR ROS:</B> Wayne Rooney har full tillit hos Svennis.