Svennis-sex verd 13 mill. kroner

Faria Alam kan cashe inn.

(Dagbladet.no): For to uker siden visste veldig få hvem 38-årige Faria Alam er. Men det var før det kom fram at forbundssekretæren har vært til sengs med både Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson og FA-sjef Mark Palios.

Nå er jenta verd en million pund (12,8 mill. kroner). Det er summen PR-ekspert Max Clifford anslår Alam tilbys av britisk media dersom hun velger å fortelle om forholdet med Svennis.

- Jeg tror dette er verdt en million pund på kort sikt. Jeg skulle tro at hun vet hva Eriksson og Palios synes om spillerne, hva Eriksson mener om Nancy Dell'Olio (eks-samboeren), og hva de tenker om Beckham-familien. Det er mat for fire-fem uker der, sier Clifford til The Guardian.

Ifølge Clifford har han allerede fått masse telefoner fra media som vil betale Alam for hennes historie.

- TV-tilbudene vil komme fort og tett. Det blir bøker, filmer, TV-oppdrag, hva som helst. Det er nok stoff til å gjør en million pund, sier han.

PR-agenten vet hva han snakker om. I vår representerte han Rebecca Loos, kvinnen som hevdet hun var David Beckhams elskerinne i Madrid.

Dersom Alam snakker ut, øker det trolig sjansen for at Eriksson får sparken som Englands landslagssjef. Den 5. august må svensken forklare seg for det engelske fotballforbundet, som først avviste offentlig at sjefen hadde en affære med en annen ansatt.

Skandalen skaper store bølger i Storbritannia, og mange mener 56-åringen har gjort fotballforbundet til latter.

<B>MISTET SAMBOEREN:</B> Sven-Göran Eriksson er ikke lenger sammen med Nancy Dell'Olio. Nå er også England-jobben i fare.