Svennis sikker på ny Richards-avtale

Frykter ikke pengesterke beilere.

Følg Manchester City-Blackburn live fra 20.45!

(Dagbladet.no): Manchester City og Blackburn fullfører den 19.serierunden i Premier League når lagene møtes på City of Manchester Stadium i kveld.

Sentralt i midtforsvaret hos vertene regjerer en 19 åring som så langt denne sesongen har stått for spill man gjerne ikke ser hos midtstoppere før de er godt oppe i 20-årene.

Micah Richards er derfor blitt en av fotballverdenens mest ettertraktede tenåringer. Spesielt Chelsea har blitt nevnt som en potensiell arbeidsgiver, men også sir Alex Ferguson ser på Richards som en mulig erstatter for skadeplagede Gary Neville.

Spår lang City-karriere

Men City-sjef Sven-Göran Eriksson er sikker på at klubben ikke bare matcher ungguttens økonomiske krav, men også sportslige ambisjoner til å holde interesserte rivaler på armlengdes avstand.

Klubbledelsen har tilbudt Richards en ukelønn på nærmere 450 000 kroner i uken, men Manchesters lyseblå venter fortsatt på at juvelen skal sette pennen til den stiplede linjen i kontraktspapirene. Eriksson vet ikke hva forsinkelsene skyldes, men har et avslappet forhold til de pågående forhandlingene.   

- Jeg er overhodet ikke bekymret for verken kontrakten eller Micah, selv om jeg ikke vet noe om forhandlingene. Men ut i fra de summene jeg har hørt er det snakk om en god kontrakt, noe det er nødt til å være, sier «Svennis» ifølge The Guardian.    

ETTERTRAKTET: Chelsea og Manchester United ryktes å være interessert i Micah Richards, men Svennis har et godt håp om å beholde
forsvarstalentet. Foto: AFP/Scanpix
ETTERTRAKTET: Chelsea og Manchester United ryktes å være interessert i Micah Richards, men Svennis har et godt håp om å beholde forsvarstalentet. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Eriksson ser for seg en lang City-karriere for spilleren som allerede står med A-landskamper for England. 

- Jeg tror han kommer til å spille for denne klubben i mange, mange år. Forhåpentligvis blir han her resten av karrieren, noe som er mange, mange år.

Svennis sikker på ny Richards-avtale