Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis\' sjeik-bløff kan bli virkelighet

Kobles til Aston Villa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Video: Se Svennis forklare seg til de falske reporterne

(Dagbladet.no): I januar ble Sven-Göran Eriksson rundlurt av britisk journalister, utkledd som sjeiker. I samtalen snakket den svenske treneren om mulighetene for å kjøpe Aston Villa.

Og han pratet om sjansene for at han kunne trene laget, og hente David Beckham og Michael Owen til Villa Park.

Det første kan være i ferd med å skje. Britiske og svenske aviser melder i dag at Svennis-agent Athole Still er observert i den managerløse klubben.

Still representerer ei gruppe som er interesserte i å overta Villa. Og han er på jobbjakt for den tidligere England-sjefen.

Overfor svenske Expressen røper Still at Svennis er interessert i en klubb med penger til å kjøpe kvalitetsspillere.

Så spørs det om Villa blir en mektig klubb med nye eiere, som pussig nok kan bli saudiarabiske investorer.

- Jeg vil ikke si hvile klubber som viser interesse. Men Svennis er fortsatt open for alt, landslag og klubblag, sier Svennis\' økonomiske rådgiver Lars Sternmarker til avisa.

FERDIG SOM ENGLAND-SJEF: Sven-Göran Eriksson er arbeidsledig etter VM-skuffelsen med England. Nå er agenten hans i møter med Villa. Foto: Scanpix/Reuters
FERDIG SOM ENGLAND-SJEF: Sven-Göran Eriksson er arbeidsledig etter VM-skuffelsen med England. Nå er agenten hans i møter med Villa. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Det er hard kamp om Villa, Michael Neville leder en annen gruppe som er kjøpelystne. De skal ha lagt inn et bud på nesten 700 mill. kroner. Tidligere Celtic-sjef Martin O\'Neill er Nevilles førstevalg til trenerjobben.

82-årige Doug Ellis eier Aston Villa. Han har styrt klubben med jernhånd siden 1968.

• Din kommentar: Er Svennis rett manager for Villa?

DEADLY DOUG: Doug Ellis med fjorårets storkjøp, Milan Baros. Nå er 82-åringen på vei ut av klubben.