Svennis slutter i Dubai

Er blitt koblet til trenerjobb i kinesiske Guangzhou.

FERDIG I DUBAI: Den svenske fotballtreneren Sven-Gøran Eriksson slutter i Dubain, og er blitt koblet til en trenerjobb i kinesiske Guangzhou.
Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
FERDIG I DUBAI: Den svenske fotballtreneren Sven-Gøran Eriksson slutter i Dubain, og er blitt koblet til en trenerjobb i kinesiske Guangzhou. Foto: Erlend Aas / NTB ScanpixVis mer

Svensken er blitt koblet til trenerjobb i kinesiske Guangzhou.

- Jeg kan få en mulighet til å gå tilbake til trenerrollen. Dere får vite noe i løpet av de neste dagene, sier han til The National.

Han kom til Dubai i januar og skrev under en 1,5-årskontrakt. Han har vært teknisk direktør i klubben, og det var ventet at han ville overta som trener etter at Walter Zenga fikk sparken lørdag. Men også «Svennis» slutter.

- Jeg forlater Al-Nasr og Dubai. Jeg har gjort det jeg kom hit for å gjøre. Jeg så fotballskoler, akademier og førstelaget, og jeg har gitt råd om alt, slik som hvordan få det beste ut av akademiet. Den delen av jobben er gjort, og nå er det opp til klubben å gjøre noe med det. Men fra min side er det over, sier Eriksson til The National.

Eriksson har hatt en lang trenerkarriere. Han har vært landslagssjef for England, Mexico og Elfenbenskysten, og han har også ledet klubber som Benfica, Lazio og Manchester City.

(NTB)