Svennis sulten på Marseille-jobb

Kan ta over i juli.

(Dagbladet.no): Sven-Göran Eriksson ble på mandag linket til managerjobben i West Ham. Nå har svensken visstnok skrevet under en treårskontrakt for Olympique Marseille.

Det er Expressen.se som melder om signeringen i dag. Klubbens eier,

Robert Louis-Dreyfus, er på vei til å selge klubben, til Leonard Blavatnik eller en ikke navngitt kanadier. Det skal være sistnevnte som har inngått avtalen med den meritterte svensken.

Det er kanadieren som er den største favoritten til å ta over, og mannen ønsker å ta den gamle storheten tilbake til europatoppen.

Den tidligere norske landslagstreneren Tord Grip er Svennis\' trofaste agent, og blir også med på lasset til Sør-Frankrike. Grip skulle visstnok ha overvært Marseilles kamp mot Nancy i går, men ble forhindret. Marseille tapte oppgjøret 2-0 og ligger på sjuendeplass i Ligue 1, hele 19 poeng bak suverene Lyon.

Svennis har vært en attraktiv mann for diverse klubber og landslag etter at han forsvant fra det engelske landslaget i sommer. Blant annet har Eriksson blitt linket til Portugal, Nigeria, Newcastle og Dinamo Kiev. Men nå blir det trolig altså den franske storheten.

Vi har diskutert det fra og til en stund. Det er på gang, bekrefter Tord Grip til den svenske avisa.

  • Din mening: Hvor langt kan Svennis ta Marseille?
MARSEILLE-KLAR? Svennis har vært linket til diverse lag etter at han ble ledig på markedet. Nå tar svensken trolig over Marseille. Foto: Reuters
MARSEILLE-KLAR? Svennis har vært linket til diverse lag etter at han ble ledig på markedet. Nå tar svensken trolig over Marseille. Foto: Reuters Vis mer