I BEDRING: Didier Drogba holdt på med ball for seg selv under dagens Elfenbenskysten-trening. Trener Sven-Göran Eriksson håper å ha stjernespissen på laget når de åpner VM mot Portugal på tirsdag. Drogba brakk armen for en uke siden, og ble operert sist lørdag. Foto: Issouf Sanogo, AFP/Scanpix
I BEDRING: Didier Drogba holdt på med ball for seg selv under dagens Elfenbenskysten-trening. Trener Sven-Göran Eriksson håper å ha stjernespissen på laget når de åpner VM mot Portugal på tirsdag. Drogba brakk armen for en uke siden, og ble operert sist lørdag. Foto: Issouf Sanogo, AFP/ScanpixVis mer

Svennis tror Drogba kan rekke kampen mot Portugal

- Blir bedre og bedre for hver dag.

|||  
Elfenbenskystens utvilsomt viktigste spiller er stadig i bedring etter armbrudd og operasjon. I dag varmet Didier Drogba opp sammen med lagkameratene, mens han trente forsiktig for seg selv resten av økta.

Landslagssjef Sven-Göran Eriksson er optimist med tanke på å få Chelsea-spissen spilleklar til åpningskampen til «Elefantene» mot Portugal på tirsdag.

- Det går bra med ham. Hadde kampen mot Portugal vært i dag eller lørdag, så hadde han ikke spilt. Men så lenge kampen først spilles tirsdag, kan han være på laget og spille. Han kjenner seg bedre og bedre for hver dag, sier Svennis ifølge AFP.

Drogba skadet seg i treningskampen mot Japan for en uke siden, og ble operert dagen etter.

I dag ankom han trening med armen i fatle.

I tillegg til Portugal er Elfenbenskysten i gruppe med Brasil og Nord-Korea.