- Svennis tror han får sparken

Svensken vil ikke gå frivillig.

(Dagbladet.no) Det er for tida stor uenighet mellom Manchester City-manager Sven-Göran Eriksson og klubbeier Thaksin Shinawatra.

De møttes for å snakke ut i helga, men det endte bare med en ny krangel og svensken frykter nå at han kan få fyken, skriver Manchester Evening News.

- Sven tror ikke han blir i klubben. Eieren er ikke fornøyd med resultatene, og Sven vet at han er på vei ut, sier en nær bekjent av Svennis til Daily Express.

På 9. plass

Shinawatra var til stede på City of Manchester Stadium for første gang på en måned i helga, og ble neppe veldig imponert. City ledet 2-0 mot dumpekandidat Fulham - men Brede Hangeland, Erik Nevland og resten av londonerne slo tilbake og vant med ett mål.

De lyseblå ligger nå på 9. plass i Premier League og mye skal gå deres vei for at de skal få muligheten til spill i UEFA-cupen neste sesong.

Ifølge Svennis-agent Athole Still har ikke svensken noen planer om å forlate Manchester frivillig.

Spillerstøtte til Svennis

VIL IKKE TREKKE SEG: Sven-Göran Eriksson har ifølge agenten ingen planer om å trekke seg fra jobben som Manchester City-manager. Foto: AFP
VIL IKKE TREKKE SEG: Sven-Göran Eriksson har ifølge agenten ingen planer om å trekke seg fra jobben som Manchester City-manager. Foto: AFP Vis mer

- Han kommer aldri i verden til å slutte etter den suksessfulle jobben han har gjort, sier Still til Sky Sports.

Også spillerne støtter Svennis, skal vi tro visekaptein Michael Ball.

- Alle spillerne står 100 prosent bak ham. Vi liker metodene hans, måten han legger opp treningene på og taktikken hans. Hvis klubben ønsker å ta ytterligere skritt må vi beholde trenerteamet og selvfølgelig få inn et par nye spillere, sier Ball.

- Svennis tror han får sparken
IKKE FORNØYD: City-eier Thaksin Shinawatra liker ikke det han har sett av laget denne sesongen.