Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis vil hente Campbell til Notts County

Rykker ned tre divisjoner.

BYTTER UT UNITED MED BURTON ALBION: Sol Campbell fikk bryne seg på spillere som Manchester Uniteds Anderson forrige sesong. Nå er han aktuell for engelske League 2, eller 3. divisjon. Foto: EPA/MAGI HAROUN
BYTTER UT UNITED MED BURTON ALBION: Sol Campbell fikk bryne seg på spillere som Manchester Uniteds Anderson forrige sesong. Nå er han aktuell for engelske League 2, eller 3. divisjon. Foto: EPA/MAGI HAROUN Vis mer

(Dagbladet.no): Sol Campbell (34) har 73 landskamper for England og har spilt i Premier League siden starten i 1992, for Tottenham, Arsenal og Portsmouth.

Nå kan stopperveteranen bli å se i League 2, tre divisjoner under topp- divisjonen. Ifølge BBC er Campbell i forhandlinger med Notts County med tanke på kontrakt.

Det er tidligere England-sjef Sven-Göran Eriksson som styrer Notts County, som nyansatt direktør. Han kjenner Campbell godt fra tida på landslaget.

Den britiske statskanalen skriver at nottinghamlaget har tilbudt Campbell en avtale, og at de innledende samtalene har vært positive. Stopperen kommer i så fall gratis, hans kontrakt med Pompey gikk ut i sommer.

Dersom Campbell blir klar for spill i League 2 er han den andre Premier League-spilleren Svennis får fatt i. Keeper Kasper Schmeichel, sønn av Peter og Manchester City-reserve, kom for en rekordsum for halvannen uke siden.

Notts County har startet sesongen bra, laget topper tabellen med tre seirer og ett tap på de fire første kampene. Svennis er ikke manager for laget, han er i stedet sjefen til manager Ian McParland.

Det er 18 år siden Notts County var i toppdivisjonen i England, det endte med et kjapt nedrykk. Klubben ble grunnlagt så tidlig som i 1862.

PÅ TRIBUNEN: Notts County og fotballdirektør Sven-Göran Eriksson topper tabellen i League 2. Her er Svennis på plass på tribunen under 5-0-seieren mot Braford. Foto: AP/Andrew Matthews/PA
PÅ TRIBUNEN: Notts County og fotballdirektør Sven-Göran Eriksson topper tabellen i League 2. Her er Svennis på plass på tribunen under 5-0-seieren mot Braford. Foto: AP/Andrew Matthews/PA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling