Svennis vil ikke ha Becks eller Owen

Skal bygge stort lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sven-Göran Eriksson har kanskje opptil 50 millioner pund å bruke på nye Manchester City-spillere etter fredagens utnevnelse.

I dag avviser den svenske manageren at det er aktuelt å hente to av hans favoritter fra tida som engelsk landslagssjef.

David Beckham var engelsk kaptein fra første stund med Svennis som sjef, Michael Owen var selvskreven som måljeger på topp.

Ingen av dem er på blokka til Eriksson for tida.

- Jeg visste ikke engang av det var mulig at Beckham kan lånes, men nei, nei, nei. Jeg har ikke tenkt på det, og kommer heller ikke til å gjøre det, sier Svennis til en rekke engelske søndagsaviser.

Og legger til:

- Jeg er her for å bygge et stort lag, og det gjør du ikke ved å hente inn noen for et par måneder.

Svensken gjør trolig lurt i å ligge unna Beckham, LA Galaxy har tidligere avvist at Becks er tilgjengelig når den amerikanske proffserien tar ferie til høsten.

GAMLE VENNER: Sven-Göran Eriksson avviser at Becks kan lånes fra USA til City. Foto: Scanpix/Afp
GAMLE VENNER: Sven-Göran Eriksson avviser at Becks kan lånes fra USA til City. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Owen derimot kan kjøpes fra Newcastle, fordi han har en klausul som gir ham rett til en overgang dersom et bud overstiger omlag 100 mill. kroner.

Igjen er City-sjefen negativ.

- Når det gjelder Michael Owen, er han tilgjengelig? Michael Owen kommer alltid til å score mål for deg. Men jeg vil ikke lese at jeg er interessert i ham heller.

Ifølge The Observer i dag kommer Middlesbrough-spiss Yakubu til å bli Svennis\' første kjøp, nigerianeren har en prislapp på omlag 140 mill. kroner.

Også Phil Neville (Everton), Alan Smith, Kieron Richardson (begge Manchester U), Roque Santa Cruz (Bayern M) og Steven Pienaar (Ajax) kobles til City i dag.

Pengene til spillerkjøp kommer fra klubbens nye eier, thaimillardæren Thaksin Shinawatra.

<B>OWEN ØNSKES IKKE: Selv om Svennis mener Newcastle-spissen er en målgaranti.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer