- Svennis vil kjøpe Hangeland

Brennaktuell for Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester City, Newcastle og Aston Villa skal alle ønske Brede Hangeland i stallen før Premier League starter opp igjen 11.august, skriver VG i dag.

Klubber fra tysk Bundesliga skal også ha forhørt seg om stopperen, som av landslagssjef Åge Hareide ble karakterisert som «beste siden Bratseth og Berg» etter imponerende spill i EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Ungarn i juni.

- Hvis den rette klubben dukker opp, kan det hende at Brede flytter på seg. Hvis ikke blir han i København hvor han har det veldig bra under trener Ståle Solbakken, sier Hangelands rådgiver, Jim Solbakken.

København avslo i vinter et bud på 33 millioner kroner fra West Ham, og den norske landslagsstoperen går neppe noe billigere nå etter en kanonsesong i den danske hovedstadsklubben.

PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Under Ståle Solbakkens ledelse har Brede Hangeland vokst seg til å bli en klassestopper av internasjonalt format. Nå kan han være på vei til Premier League. Foto : Cornelius Poppe/SCANPIX
PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Under Ståle Solbakkens ledelse har Brede Hangeland vokst seg til å bli en klassestopper av internasjonalt format. Nå kan han være på vei til Premier League. Foto : Cornelius Poppe/SCANPIX Vis mer
- Svennis vil kjøpe Hangeland
<B>VIL BYGGE STORLAG:</B> City-sjef Sven Göran Eriksson har penger mellom hendene og akter etter sigende å bruke en del av millionene på Brede Hangeland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer