Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis vil trene Brasil

Ser slutten på England-jobben.

Sven-Göran Eriksson sier at en jobb i Brasil eller Sverige er det han er mest interessert i etter at kontrakten med det engelske landslaget går ut i 2008.

I et intervju med den engelske avisen The Sun sier han også at det kan være interessant å gå inn som klubbmanager igjen, men hovedmålet hans nå er å føre England til en finale i et stort mesterskap.

- Jeg vil være 60 år når kontrakten min med det engelske landslaget er over. Likevel kan jeg godt tenke meg å være manager for et klubblag igjen, sier den kontroversielle svensken, som det siste året har vært like mye i fokus for sine kvinnehistorier som for managerjobben for det engelske landslaget.

- Men det er selvsagt mange jobber jeg kan ta. Å være landslagssjef i Sverige eller Brasil er noe jeg kunne tenke meg. Det er attraktive jobber, sier svensken.

Han har en svært attraktiv kontrakt med det engelske fotballforbundet (FA). Årslønna ligger på vel 4 millioner pund (ca. 50 millioner kroner) i året, og i intervjuet med The Sun innrømmer Eriksson at det bare er innen fotball han er verd så mye.

- Dersom du spør meg om jeg fortjener lønna, så er svaret nei, men i fotballen er jeg verd så mange penger, og jeg klager ikke, sier Sven-Göran Eriksson.

(NTB-AFP)

FARVEL?</B> Englands svenske landslagssjef vil også vurderer en klubbjobb når kontrakten går ut.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media