Svennis vil vinne VM

Sven-Göran Erikssons brudd med Lazio behøver ikke å bli evigvarende. Svensken som ledet Lazio til seriegull forrige sesong vil tilbake - etter å ha ledet England til VM-gull.

Lazio-president Sergio Cragnotti ga Eriksson en helteavskjed i går.

- Det vil alltid være et hjem for deg her. Jeg vil se deg tilbake i Lazio etter en lang seiersrekke med England, sa Cragnotti til Eriksson som raskt svarte:

- Ja, og etter å ha vunnet VM-tittelen.

Vant uten Eriksson

Roma-klubben feiret 100-årsjubileum i går med vennskapskamp mot Kina. Foran 30 000 elleville Lazio-fans ble Eriksson hyllet av den samme fansen som i de siste kampene høylydt har forlangt svenskens avgang. Erikssons stilte seg opp i midtsirkelen på Olympiastadion og holdt en kort avskjedstale til fansen.

- Jeg kommer alltid å ha dere med i hjertet mitt, men nå må jeg gå. Sånn er livet, sa Eriksson til fansen.

Lazio slo Kina 6-3 etter mål av Fabrizio Ravanelli (2), Hernan Crespo, Marcelo Salas, Simone Inzaghi og Emanuele Berretoni.

Satser på Merson

Nå reiser svenske Eriksson til England, og han starter jobben med treningskamp mot Spania i neste måned. Ifølge The Mirror har han allerede tenkt å gi Paul Merson en nøkkelrolle i vennskapskampen.

Angrepsveteranen har takket nei til videre spill på landslaget, men ifølge avisa har allerede Eriksson-assistent Tord Grip kontaktet Villa-manager John gregory for å høre om mulighetene for å lokke Merson tilbake på landslaget. Merson sjøl er smigret over interessen.

- Det er som en drøm som blir virkelighet. Hvis den nye manageren trenger meg, er jeg stolt over å gjøre comeback, sier Merson.