Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis ville jobbe dobbelt

Det godtok ikke Notts County.

NEKTET SVENNIS DOBBELTJOBB: Notts Countys styreformann Peter Trembling (t.v.) sier klubben ikke godtok sportsdirektør Sven-Göran Eriksson idé om å kombinere jobben med å være landslagssjef for Sverige. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
NEKTET SVENNIS DOBBELTJOBB: Notts Countys styreformann Peter Trembling (t.v.) sier klubben ikke godtok sportsdirektør Sven-Göran Eriksson idé om å kombinere jobben med å være landslagssjef for Sverige. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet.no): Sven-Göran Eriksson seilet i helga opp som den heteste kandidaten til å ta over det svenske landslaget.

Men tidligere i dag meddelte han fotballpresident Lars-Åke Lagrell at eierne til Notts County, der Svennis er sportsdirektør, hadde satt en stopper for «idéen hans».

Denne idéen viser seg å innebære å beholde jobben i Division Two-klubben i Nottingham samtidig som han var landslagssjef i Sverige.

- Svennis ville foreslå å kombinere begge jobbene, sier Lagrell til BBC.

- Fulltidsjobb
Det kunne løst den største utfordringen for svenskene: Hvordan de skulle matche lønningene Eriksson har vendt seg til som manager for europeiske storklubber og Englands landslag.

Men planen falt altså ikke i smak hos svenskens nåværende arbeidsgiver.

- Vi ville ikke tillate ham å ha begge jobbene. Han har en fulltidsjobb i Notts County, sier styreformann Peter Trembling i Notts County.

Hamrén forhandler med RBK
Dermed er svenskene nødt til å se bort fra Svennis, og jobbe videre mot de andre kandidatene på lista som skal bestå av mellom fem og ti navn.

Rosenborg-trener Erik Hamrén ønsker ikke å kommentere landslagsjobben, men
sier til Aftonbladet at hans forhandlinger om ny kontrakt med RBK er intensivert.

I tillegg til Hamrén skal Hans Backe, Jörgen Lennartsson og Roy Hodgson også stå på lista til det svenske fotballforbundet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling