Svennis vraker matchvinner Cole

Gjør plass til Owen.

(Dagbladet.no): Sven-Göran Eriksson setter matchvinner Joe Cole fra lørdagens 1-0-seier på benken mot Nord-Irland i kveld.

Michael Owen kommer inn som midtspiss, mens Wayne Rooney flyttes ut på venstrekanten. Ellers blir laget uforandret, mener de engelske tabloidene The Mirror og The Sun.

Det eneste Svennis har vært usikker på, er formen til Michael Owen, som har vært innbytter for Real Madrid fram til overgangen til Newcastle nylig.

- Hvis Michael er 100 prosent i orden, er det ingen tvil om at han spiller. Det er alltid en vanskelig avgjørelse å vrake spillere, spesielt når man vant siste kamp, men dette er jobben min, sier Sven-Göran Eriksson.

The Sun sier laget vil spille 4-3-3 med Rooney på venstre ving og Shaun Wright-Phillips som høyrekant.

The Mirror kaller formasjonen 4-5-1. Vi nordmenn som har vært vant til begge disse formasjonene gjennom en årrekke, vet at det dreier seg om små marginer, og at det gjerne veksler mellom de to formasjonene avhengig av kampbildet.

For engelskmennene er dette imidlertid litt uvant. De ser helst at lagene spiller med to spisser, og Svennis har måttet tåle sin dose kritikk etter en lite overbevisende kamp mot Wales lørdag.

Han ser likevel ut til å beholde resten av laget uforandret, med David Beckham som sentral midtbanespiller og Frank Lampard og Steven Gerrard som indreløpere.

RETT INN: Micheal Owen sto over mot Wales på grunn av gule kort. I kveld starter han på topp for England.