HYLLES: Magnus Wolff Eikrem blir sett på som den beste spilleren i Allsvenskan denne sesongen av svenske Expressen.
Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpix
HYLLES: Magnus Wolff Eikrem blir sett på som den beste spilleren i Allsvenskan denne sesongen av svenske Expressen. Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpixVis mer

Svensk avis: - Wolff Eikrem er den beste spilleren i Sverige

Tre nordmenn på topp-10-lista.

(Dagbladet): Magnus Wolff Eikrem har endelig slått ut i full blomst i Malmö og Allsvenskan, og nå høster han lovvord i den svenske avisa Expressen.

De rangerer nemlig nordmann helt på topp i en kåring over de 50 beste spillerne i divisjonen.

«Fikk innledningsvis kritikk til tross for fem målgivende pasninger på fem kamper. Men Wolff Eikrem har vokst kamp for kamp og etter to mål i derbyet mot HIF og to borte mot Elfsborg topper nordmannen poengligaen. I øyeblikket befinner «MVE» seg på et nivå langt over Allsvenskans og spilleforståelsen og ballbehandlingen er seriens beste. Han hadde en tyngre kamp mot Häcken nå sist, men formen peker totalt sett oppover og toppnivået det norske ballgeniet har vist ligger der det må for at Malmö FF skal lykkes i å gjenta bedriften om å vinne seriegull og kvalifisere seg til Champions League», står det å lese i innlegget.

Nordmannen står bokført med fire mål og seks målgivende pasninger etter ligaens ni første kamper. Han har spilt samtlige kamper fra start og har kun blitt byttet ut ved én anledning.

Selv er han ikke helt fornøyd.

- Det er mye som kan bli bedre fra min side, sier Wolff Eikrem til Expressen.

En annen spiller som har imponert i den lyseblå trøya er lagkamerat Jo Inge Berget. Han er nummer fem på lista til Expressen.

«Tross et tungt år uten spilletid i Cardiff og med minimal spilletid etter utlånet til Celtic leverer Berget med en gang i Allsvenskan», står det blant annet å lese.

IFK-Göteborg-spiller Thomas Rogne er også på lista på en niendeplass. MIdstopperen blir beskrevet som «rolig» og «trygg».