Svensk avis: - Wolff Eikrem er den beste spilleren i Sverige

Tre nordmenn på topp-10-lista.

HYLLES: Magnus Wolff Eikrem blir sett på som den beste spilleren i Allsvenskan denne sesongen av svenske Expressen.
Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpix
HYLLES: Magnus Wolff Eikrem blir sett på som den beste spilleren i Allsvenskan denne sesongen av svenske Expressen. Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Magnus Wolff Eikrem har endelig slått ut i full blomst i Malmö og Allsvenskan, og nå høster han lovvord i den svenske avisa Expressen.

De rangerer nemlig nordmann helt på topp i en kåring over de 50 beste spillerne i divisjonen.

«Fikk innledningsvis kritikk til tross for fem målgivende pasninger på fem kamper. Men Wolff Eikrem har vokst kamp for kamp og etter to mål i derbyet mot HIF og to borte mot Elfsborg topper nordmannen poengligaen. I øyeblikket befinner «MVE» seg på et nivå langt over Allsvenskans og spilleforståelsen og ballbehandlingen er seriens beste. Han hadde en tyngre kamp mot Häcken nå sist, men formen peker totalt sett oppover og toppnivået det norske ballgeniet har vist ligger der det må for at Malmö FF skal lykkes i å gjenta bedriften om å vinne seriegull og kvalifisere seg til Champions League», står det å lese i innlegget.

Nordmannen står bokført med fire mål og seks målgivende pasninger etter ligaens ni første kamper. Han har spilt samtlige kamper fra start og har kun blitt byttet ut ved én anledning.

Selv er han ikke helt fornøyd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.