Svensk avis: Hareide forlater Malmö

Leder dem for siste gang mot Real Madrid.

PÅ BORT: Stadig flere melder at Åge Hareide blir Danmarks neste landslagssjef. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB Scanpix
PÅ BORT: Stadig flere melder at Åge Hareide blir Danmarks neste landslagssjef. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB ScanpixVis mer

Åge Hareide leder Malmö for siste gang i mesterligakampen mot Real Madrid 8. desember, skriver avisen Sydsvenskan.

Avisen hevder at beskjeden om Hareides avgang allerede er kommunisert internt i klubben. Da kampen mot PSG ble spilt, var beslutningen tatt og formidlet til nøkkelpersoner i Malmö, ifølge Sydsvenskan. Det betyr at onsdagens oppgjør mot PSG var nordmannens siste offisielle hjemmekamp som trener for Malmö.

- Det kan jeg faktisk ikke svare på nå. Det blir iallfall treningskamp mot Molde torsdag. Jeg vet ikke hva som skjer etter det. Jeg har tydelig sagt at vi må gjøre det vi skal først, sa Hareide.

Den norske trenerveteranen ble lokket ut av av trenerpensjonen for snart to år siden. Nordmannen har tatt den svenske klubben til mesterligaen to år på rad. Det har totalt - spillersalg inkludert - gitt klubben vel 500 millioner kroner i inntekter.

Forrige sesong ble det også gull i hjemlig serie.

Sydsvenskan skriver videre at Hareide og Danmarks fotballforbund (DBU) er enige om at 62-åringen skal ta over fra årsskiftet.

(NTB)