Svensk bragd i VM: - Det er vilt

Med Glenn Solberg ved roret, sjokkerer Sverige i Egypt.

LEVERER VARENE: Glenn Solberg (i midten med ansiktet vendt mot venstre) har fått til store ting med Sverige på kort tid. Foto: NTB
LEVERER VARENE: Glenn Solberg (i midten med ansiktet vendt mot venstre) har fått til store ting med Sverige på kort tid. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frankrike - Sverige 26 - 32

Sverige, med den norske treneren Glenn Solberg (48) i spissen, er klar for VM-finale i Egypt etter seier over Frankrike - mot alle odds.

- Det er helt vanvittig. For et lag altså, for et team. Det virker som vi har kontroll på kampen fra første stund, det er imponerende. Det er helt sinnssykt. VM-finale ... Det er vilt, sier Solberg til TV 3 etter kampen og slår ut med armene.

Før kampen uttalte Solberg at franskmennene var store, store favoritter. Men Sverige ville det annerledes.

- Jeg vet ikke hva det betyr for meg personlig, men når man lykkes, så betyr det mye. At man ser at det man tror på fungerer. Det er klart at dette er veldig, veldig spesielt, å komme til en VM-finale i første forsøk, sier Solberg.

Se intervjuet med ham her:

Ikke i nærheten

De blågule ledet jevnt og trutt gjennom semifinalen. Med snaut ti minutter igjen å spille ledet söta bror med fem må - og så seg aldri tilbake. Til slutt vant svenskene med seks mål.

- Frankrike har ikke vært i nærheten, sa Kristian Kjelling på direkten i TV 3-studio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer