Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svensk fotball frykter svineinfluensa

Forbudt å takke for kampen.

|||

Frykten for svineinfluensa gjør at spillere og ledere i svensk fotball ikke får lov til å takke motspillerne for kampen med et håndtrykk.

I Sveriges Fotballforbunds nye retningslinjer for å hindre spredning av svineinfluensaen står det også at spillere som har symptomer som feber, hoste eller muskelverk, ikke får spille kamp.

En kamp kan flyttes dersom flere enn seks spillere er blitt syke, men da kreves det legeerklæring og godkjennelse fra forbundskomiteen.

- Vi tar dette på fullt alvor. Vi har allerede hatt tilfeller der flere spillere i et lag har hatt svineinfluensa, sier forbundslege Per Renström til Göteborgs-Postens nettutgave

(NTB-TT)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling