Svensk kommentator vraker Thoresen fra topp 10-lista

- Det holder ikke for meg.

IKKE PÅ SVENSK TOPPLISTE: Patrick Thoresen ble tatt med på allstar-laget i ishockey-VM, men er ikke blant de ti spillerne på Aftonbladet-kommentator Mats Wennerholms ti på topp-liste. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP / NTB scanpix
IKKE PÅ SVENSK TOPPLISTE: Patrick Thoresen ble tatt med på allstar-laget i ishockey-VM, men er ikke blant de ti spillerne på Aftonbladet-kommentator Mats Wennerholms ti på topp-liste. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP / NTB scanpixVis mer


(Dagbladet): Patrick Thoresen ble valgt ut som en av seks spillere på det offisielle allstar-laget etter at ishockey-VM ble avsluttet i går kveld.

- Jeg er en STOLT mann nå! Jeg hadde 20 medspillere som jeg er minst like stolt over av å spilt dette VM'et med. Vi var alle vinnere, skrev han på Twitter.

Men til tross for andreplass på poenglista med sju mål og elleve assist, og altså plass på allstar-laget, har ikke Thoresen helt klart å overbevise svenske Aftonbladets Mats Wennerholm.

Avisas kommentator har i dag listet opp det han mener var mesterskapets ti beste spillere. Men det er ingen nordmenn på rankingen hans.

- Jeg velger bort én spiller fra turneringens allstar-lag - nordmannen Patrick Thoresen. Andreplass på poenglista, men seks av poengene kom mot et Tyskland som hadde gitt opp. Det holder ikke for meg, skriver Wennerberg.

Turneringens gigant Jevgenij Malkin topper ikke uventet svenskens rankingliste. Fem av de ti på lista er russere, mens Wennerberg også tar med svenske Henrik Zetterberg og Loui Eriksson, slovakene Laco og Chara og kanadiske Duncan Keith.