Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svensk kulekjører ventet til etter finalen. Så gikk han til angrep

- Det er dritt alt sammen.

BARE DRITT: Der mannen med det karakteristiske skjegget ikke riktig leverte dynamitt i bakken, sparte han ikke på kruttet da han snakket med pressen i etterkant. - Det er dritt alt sammen. Men media skulle ha belyst det her allerede når de søkte om å få arrangere OL, sier han til svenske Sportsbladet. Foto: EPA/JENS BUETTNER
BARE DRITT: Der mannen med det karakteristiske skjegget ikke riktig leverte dynamitt i bakken, sparte han ikke på kruttet da han snakket med pressen i etterkant. - Det er dritt alt sammen. Men media skulle ha belyst det her allerede når de søkte om å få arrangere OL, sier han til svenske Sportsbladet. Foto: EPA/JENS BUETTNER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg siste nytt fra Sotsji i vår OL-studio

(Dagbladet): Svenske Per Spett fikk det ikke helt til i herrenes finale i kulekjøring tidligere i kveld. Etter å ha blitt nummer 23 i både Torino og Vancouver, var dagens 12.- plass en liten forbedring, men selv var han ikke helt fornøyd.

Likevel. Der mannen med det karakteristiske skjegget ikke riktig leverte dynamitt i bakken, sparte han ikke på kruttet da han snakket med pressen i etterkant.

28-åringen har tidligere sagt at han synes både det ene og det andre om forholdene rundt OL i Sotsji, men at han ikke har villet uttale seg.

Der har han nå endret mening.

- Det er dritt alt sammen. Men media skulle ha belyst det her allerede når de søkte om å få arrangere OL, sier han til svenske Sportsbladet.

På spørsmål om hva han synes om antihomo-lovgivningen og arbeidsforholdene til de som har ferdigsstilt anleggene i Sotsji, var det heller ingen tvil.

- Alt. OL skal være et fint arrangement. Selve konkurransene har vært helt fantastiske, det har de virkelig fått til. Men det er for ille at arbeiderne ikke har fått betalt det de skal, sier han.

Spets trener sto i målområdet med ørevarmere i regnbuefarger. Også dette som en liten markering.

- Det her er ikke noe politisk forum, men alt dette med arbeiderne og de kontroversielle lovene handler om menneskerettigheter. Det er vanvittig trist at det skal være sånn, sier Jesper Björnlund.

Hele Norges coronakart