Svensk landslagsdanser døde etter viltkollisjon

- Å kunne forstå og sette ord på følelsene er fryktelig vanskelig. 

DØDE: Sara Jonasson omkom etter å ha blitt kastet av firehjulingen hun var passasjer på da de krasjet med et rådyr.&nbsp;<br>Foto: Beauty in Frames / Svenska Dansportforbundet
DØDE: Sara Jonasson omkom etter å ha blitt kastet av firehjulingen hun var passasjer på da de krasjet med et rådyr. 
Foto: Beauty in Frames / Svenska DansportforbundetVis mer

(Dagbladet): Klokka 15.30 lørdag fikk politiet i Ludvika beskjed om at en firehjuling hadde kjørt i grøfta etter å ha krasjet med et rådyr.

I dag fikk det svenske dansemiljøet sjokkbeskjeden om at landslagsdanseren og den svenske mesteren i Rock'n'roll, Sara Jonasson, døde av skadene hun pådro seg i krasjen.

- Å kunne forstå og sette ord på følelsene er fryktelig vanskelig når noe så tragisk som dette hender. Svenska Danssportforbundet kommer til å gjøre alt vi kan for å støtte alle berørte i denne vanskelige stunden, sier generalsekretæren i det svenske dansesportforbundet, Lena Arvidsson, i en pressemelding.

Ifølge lokalavisa DT var det kjæresten hennes, Pontus Spelmans, som kjørte firehjulingen. Selv brakk han beinet i ulykken.

På sin egen facebook-side forklarer han hva som skjedde, skriver den svenske avisa Expressen.

Spelmans forteller at de hadde vært på grillbesøk hos søskenbarna hans da de bare skulle kjøre hjem før det ble mørkt.

- Vi kom ikke lengre enn én kilometer før et rådyr kom løpende ut i full jævla fart. Så vi kjører rett over rådyret, ned i grøfta og inn i et tre. Vi hadde sykkeldresser, hjelmer og kjørte lovlig, men likevel hender det verste, skriver han om ulykken ifølge Expressen.

Ifølge politiet var det ingenting man kunne gjort for å redde livet hennes. Jonasson skal ha blitt kastet av firehjulingen da de krasjet med rådyret.

- Hun fløy rett inn i et tre og døde på stedet, til tross for gjenopplivingsforsøk av redningsmannskapet, sier operasjonsleder Arvid Gustavsson ved politiet i Dalarna til DT.

Pontus Spelmans er naturlig nok langt nede etter den fatale ulykken, men er sterk nok til å formulere noen rørende ord om sin nå avdøde kjæreste.

- Min fine Sara har forlatt oss og hun kommer alltid til å være min elskling. Jeg kommer til å gjøre alt vi har sagt til hverandre og til og med gjøre hennes drømmer til virkelighet, skriver Spelmans ifølge Expressen.