Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svensk langrennspar vil unngå å sove sammen

Nytt tilbakeslag for Anna Haag.

SLITER FØR OL: Både Anna Haag og kjæresten Emil Jönsson sliter med sykdom to måneder før OL i Sotsji. Separate soverom skal være med å hjelpe de å finne tilbake formen.
Foto: Arnt E. Folvik
SLITER FØR OL: Både Anna Haag og kjæresten Emil Jönsson sliter med sykdom to måneder før OL i Sotsji. Separate soverom skal være med å hjelpe de å finne tilbake formen. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

(Dagbladet): De svenske skistjernene Emil Jönsson (28) og Anna Haag (27) sliter med sykdom og misset åpningen i verdenscupen.

I et program vist på svensk TV10 forteller paret at de har to soverom for å unngå smitte og i et forsøk på å finne tilbake formen.

- Vi unngår hverandre. Nei da, men vi har to soverom i tilfelle en av oss blir syk. Da flytter den andre ut, sier Jönsson i programmet, gjengitt av Expressen.

Haag var endelig frisk etter en lengre sykdomsperiode denne uka og var påmeldt til verdenscupen på Lillehammer til helga.

Ble syk likevel Men tydeligvis hjelper det ikke med separate soverom for det svenske paret.

I går måtte nemlig Haag trekke seg fra helgas renn på grunn av tette bihuler.

- Det gjør vondt å tenke på at jeg ikke får konkurrere, skriver Haag på bloggen sin.

- Nå må jeg fokusere på å bli helt frisk.

Langrenn på tv Haag har lenge vært en av Sveriges beste langrennskvinner og reiste hjem fra Vancouver-OL i 2010 med to sølv. Oppladingen til Sotsji-OL om to måneder er derimot ikke optimal.

I Haags fravær i sesongåpningen i Kuusamo, sikret lagvenninne Charlotte Kalla andreplass sammenlagt i minitouren. Kalla var bak Marit Bjørgen og foran Therese Johaug på pallen.

- Nå blir det igjen en helg foran tven, skriver Haag.

Alle de store norske langrennsstjernene er meldt klare til verdenscupen til helga.

TRAKK SEG: Svenske Anna Haag trekker seg fra verdenscuprennet på Lillehammer i helga.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
TRAKK SEG: Svenske Anna Haag trekker seg fra verdenscuprennet på Lillehammer i helga. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer