RØYK UT: Erika Kinsey var oppløst i tårer da hun innså at 1.89 ikke var nok til å gå videre i høydehopp. Foto: Jessica Gow / TT / NTB Scanpix
RØYK UT: Erika Kinsey var oppløst i tårer da hun innså at 1.89 ikke var nok til å gå videre i høydehopp. Foto: Jessica Gow / TT / NTB ScanpixVis mer

Svensk medaljehåp oppløst i tårer: - Det er så dårlig

Erika Kinsey røyk ut av kvalifiseringen i høydehopp.

(Dagbladet): Det har ikke gått veien for de norske utøverne i Beijing. Det eneste norske medaljehåpet Henrik Ingebrigtsen var også under pari da han røyk ut allerede i forsøksheatet på 1500 meter i natt. Men også våre svenske naboer har slitt til tider.

Erika Kinsey hadde blitt et medaljehåp etter solid hopping tidligere i sommer, og ville på sitt beste kunne konkurrere om edelt metall i VM. Slik gikk det ikke.

Det var to svenske deltakere i høydehopp-kvalifiseringen som kunne ta seg videre til finalen, men begge feilet. Erika Kinsey og Sofie Skoog rev på 1,92. Det var også høyden som måtte passeres for å ta seg videre.

Kinsey har hoppet 1,97 tidligere i sommer. Hun var ifølge svenske Expressen oppløst i tårer da hun passerte pressen i Beijing.

- Jeg klarer det ikke. Det er så dårlig. Jeg vet ikke hva jeg skal si, sier Kinsey, før hun spaserte rett forbi pressesonen med tårer i øynene.

Kinsey ble stående på 1,89 i kvalifiseringen.

- Hun bare gråter, sier pressesjef Fredrik Trahn til Aftonbladet.

LEI SEG: Erika Kinsey. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix
LEI SEG: Erika Kinsey. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix Vis mer