Svensk modell for Tiger

Tiger Woods (26) har funnet kjærligheten. En blond skjønnhet fra Sverige.

Det er Aftonbladet som i dag kan presentere Tiger Woods' nye kjæreste. Verdens best betalte idrettsmann har falt for modellen Elin Maria Pernilla Nordgren.

Woods har truffet Nordgren gjennom Sveriges golfstjerne Jesper Parnevik. Den 22 år gamle skjønnheten jobber som barnepasser for Parneviks barn i Florida.

- Elin er akkurat hva Tiger behøver. De passer perfekt sammen, sier Parnevik til Aftonbladet.

Stockholmsjenta har passet barna til Parnevik de siste 18 månedene. Hun har blant annet vært med på USA-touren for å holde et øye med de fire barnene Peg, Penny, Philippa og Phoenix.

- Det var på den måten de traff hverandre. Jeg presenterte dem for hverandre under British Open sist sommer. De har vært venner lenge, men det er først den siste tiden at de har blitt et par, sier Parnevik.

Nylig kuttet Nordgren ut jobben som barnepasser hos Parnevik. Grunn: Hun vil reise verden rundt med sin kjære Tiger.

Nordgren har gjør også jobber som fotomodell. På modellportalen flickor.se ble hun nylig kåret til månedens modell. I et intervju med nettsiden avslørte hun at hun hadde en kjæreste, men ville ikke utdype det ytterligere.

Hun fikk også spørsmål om hva hun så på som sexy.

- Karisma, humor og selvsikkerhet, var svaret hun ga.

Tigers utkårede har tidligere spilt fotball, drevet med kickboksing, styrketrening og dykking, men har nå ikke overraskende startet opp med golf.

- Personkjemien er perfekt. De passer virkelig sammen, sier Parnevik.

- Elin er ydmyk, moden for sin alder og har begge føttene plantet på jorda. Dessuten har hun ikke noe ønske om å være rampelyset slik som alle amerikanske lykkesøkere.

Se bilder av Tigers nye kjæreste.

LYKKELIG:</B> Tiger Woods lykkes på flere fronter for tida.