Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svensk NHL-stjerne slaktes av sin egen farmor

- Han kommer til å dumme seg ut.

VIL ØDELEGGE ALT: Farmor til Nicklas Bäckström har ikke noe tro på svensken. Foto: LEHTIKUVA / Martti Kainulainen/NTB Scanpix
VIL ØDELEGGE ALT: Farmor til Nicklas Bäckström har ikke noe tro på svensken. Foto: LEHTIKUVA / Martti Kainulainen/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Britt (84) er farmor til en av de største svenske NHL-stjernene, Nicklas Bäckström. Washington-spilleren er Sveriges beste poengplukkere denne sesongen, og blir en viktig brikke i OL.

Men det imponerer ikke farmor, som ikke har stor tro på sitt barnebarn.

- Han kommer til å dumme seg ut. Han har spilt så dårlig, lenge, sier Britt til MittMedias OL-program Hockeysurr, gjengitt av Aftonbladet.

De fleste kan søke trøst hos sin familie når de ikke presterer på idrettsarenaen, men det gjelder ikke for Bäckström. Ikke bare frykter Britt at barnebarnet skal underprestere på isen, også utenfor isen frykter hun det verste.

- Nå blir jeg urolig. Både mor og far til Nicklas har reist dit (Russland). Jeg er livredd. De kommer til å sprenge alt i lufta, sier Britt, som kan kalles en medgangssupporter.

- Jeg er oppe og kikker på noen perioder (under ishockeykamper journ.anm.). Når det går dårlig så går jeg og legger meg, sier farmor.

Hele Norges coronakart