Svensk OL-stjerne mistenkt for fyllekjøring

Ble tatt med 1,58 i promille.

FYLLEKJØRING: Den svenske mannen som er mistenkt for fyllekjøring har deltatt i OL for landet. Foto: NTB scanpix
FYLLEKJØRING: Den svenske mannen som er mistenkt for fyllekjøring har deltatt i OL for landet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En svensk OL-profil er mistenkt for fyllekjøring. Det skriver Aftonbladet.

Det skal være snakk om en mann i 40-åra, som er godt kjent innen sin idrett. Han skal ha blitt stoppet seint lørdag 23. februar i nærheten av kroen Harrys i Dalarna.

- En politipatrulje fikk informasjon fra en sikkerhetsvakt om at de hadde tatt hånd om en person de mistenkte for fyllekjøring. Da politiet kom fram fikk de opplyst av vitner at personen hadde drukket alkohol på restauranten og seinere kjørt av sted, forteller pressetalsmann i Bergslagen politidistrikt, Stefan Dangard, til Aftonbladet.

Mannen har deltatt i OL og var på besøk ved skianlegget Sälen helgen han ble tatt for å kjøre i fylla.

- Grov fyllekjøring

Mannen ble tatt med til politistasjonen, hvor det ble gjennomført en promilletest. Den viste at OL-stjerna hadde en promille på 1,58 - langt over hva som er tillatt i Sverige.

- Det blir etterforsket som grov fyllekjøring og bilnøklene er beslaglagt. Han var så beruset at han ble tatt hånd om i henhold til loven om omsorg for berusede personer, opplyser Dangard til avisa.

Idrettsprofilen må trolig gjennom avsluttende avhør med politiet.

- Det finnes tekniske bevis, men det som gjenstår er en del avhør, blant annet av den mistenkte og vitner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer