Svensk OL-vinner involvert i dødskrasj

Ble meid ned av bobil. En nær venn 31-åringen omkom i ulykken.

 SKADET:  Ifølge den svenske landslagslegen Per Andersson behandles han for lårbeinsbrudd. - Han må også ligge til observasjon for å være sikker på at han ikke har fått noen alvorlige indre skader, sier den svenske landslagsledelsen.
SKADET: Ifølge den svenske landslagslegen Per Andersson behandles han for lårbeinsbrudd. - Han må også ligge til observasjon for å være sikker på at han ikke har fått noen alvorlige indre skader, sier den svenske landslagsledelsen.Vis mer

Daniel Richardsson hjalp en venn og noen familiemedlemmer som hadde punktert rett utenfor Richardssons hjemsted Iggesund da ulykken skjedde, skriver Aftonbladet.

- Daniel kjørte dit for å hjelpe dem med å sette opp varseltrekant, forteller langrennssjefen i det svenske skiforbundet, Johan Sares.

Sammen med den 25 år gamle vennen ble Richardsson kjørt ned av en bobil. Vennen omkom på stedet. Rickardsson ble kjørt i ambulanse til sykehus i Hudiksvall.

Ifølge den svenske landslagslegen Per Andersson behandles han for lårbeinsbrudd.

- Han må også ligge til observasjon for å være sikker på at han ikke har fått noen alvorlige indre skader, sier Andersson.

Det svenske skifrobundet forteller at de andre landslagsløperne er orientert om ulykken.

Rickardsson har blant annet vunnet OL-gull med Sverige under 4 x 10 km stafett i Vancouver i 2010,