Svensk profil håner eget lag: - Ingen svensker er gode nok for Norge

Slakter Sverige og hyller Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Sverige 2-3

(Dagbladet): Bare én gang tidligere har Norge slått storebror Sverige. Normalt sett skal «Tre Kronor» og deres mange NHL-stjerner kjøre over de norske ishockeygutta, i hvert fall i egne øyne.

Det klarte de ikke i dagens nabobatalje. Norge skapte paniske tilstander i Sveriges forsvar i sluttminuttene og fikk til slutt pucken i mål. Men dommeren blåste for blokkering på Jacob Markström. Etter kampen var det bred konsensus om at det var en feil avgjørelse og at Norge ble snytt.I sosiale medier var frustrasjonen stor underveis i kampen. Flere svenske fans var svært skuffet over at deres hockeystjerner ikke klarte å kjøre over Roy Johansens menn.

Hyller Norge og håner Sverige Til slutt måtte de ha dommerhjelp for å vinne, noe svenskene også innrømmer. Etter nesten-flausen mot Norge får Sveriges stjerner nå gjennomgå i svensk presse.

- Jeg sa før kampen at ingen nordmenn er gode nok for Sverige, kanskje bare Mats Zuccarello. Slik det så ut i dag, er ingen svensker gode nok for Norge. Dette var ikke bra, sa ishockeyekspert Niklas Wikegård under TV 4s sending.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer