Svensk PSG-stjerne slakter klubbledelsen etter Paris-terroren

- De er en arbeidsgiver og har ansvar

KRITISK: Caroline Seger mener PSG-spillerne ble dårlig fulgt opp av ledelsen da terroren rammet byen. Foto: Scanpix
KRITISK: Caroline Seger mener PSG-spillerne ble dårlig fulgt opp av ledelsen da terroren rammet byen. Foto: ScanpixVis mer

.Paris Saint-Germain-spillerne Cristiane og Caroline Seger mener klubben burde løst ting på en helt annen måte etter terrorangrepene som rystet Paris.

Det var først brasilianske Cristiane som uttalte at hun var kritisk til at laget måtte møte på trening morgenen etter angrepene da situasjonen i byen fremdeles var uavklart.

- Klubben kom til en veldig dårlig beslutning om at vi skulle trene dagen etter. Mange spillere, først og fremst de utenlandske, var ikke mentalt klare for å trene. En av spillerne var på Stade de France, men ikke en eneste person i klubben ringte og spurte hvordan vi hadde det, sa Cristiane til SporTV ifølge Aftonbladet.

Hun støtte av sin svenske lagvenninne Caroline Seger.

- Det jeg kan si, er at klubben kunne håndtert dette bedre. De er en arbeidsgiver og har ansvar. De burde ta kontakt i slike situasjoner, mener Seger.

Direktør for PSGs damelag, Philippe Boindrieux, hevder på sin side at klubben gjorde ting på riktig måte, men at han beklager om det ikke føltes slik for alle. Han mener blant annet at språket kan ha ført til kommunikasjonsproblemer.

- Det var en vanskelig situasjon, vi skal ikke si noe annet. Alle kan oppleve det ulikt, og i tillegg kan det bli problemer med oversettingen. Jeg føler vi har gjort ting korrekt, men alle har naturligvis rett til sin oppfatning, sier Boindrieux. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram