EM-kvalik: Spania - Sverige

Svensk raseri: - Usportslig

Varsler klage til UEFA etter at treningen før kampen mot Spania ble direktesendt på TV inne på stadion.

IRRITERT: Janne Andersson frykter at startoppstillingen mot Spania er avslørt. Den svenske stjernespilleren Emil Forsberg og hans lagkamerater er for øyeblikket på andreplass i gruppa. Foto: NTB scanpix
IRRITERT: Janne Andersson frykter at startoppstillingen mot Spania er avslørt. Den svenske stjernespilleren Emil Forsberg og hans lagkamerater er for øyeblikket på andreplass i gruppa. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Spania - Sverige, mandag kl. 20.45

Der det norske herrelandslaget har reist til Færøyene i håp om å slå tilbake etter den skuffende kollapsen mot Romania på fredag, spilles det en annen viktig kamp i gruppa i Spania.

Sverige gjester nemlig Spania på Santiago Bernabéu i morgen.

Spania leder Gruppe F med ni poeng, mens Sverige ligger på plassen bak med sju poeng. Norge må håpe på spansk seier, slik at man kan redusere forspranget til svenskene til to poeng, gitt at man vinner mot Færøyene.

I forkant av kampen har det oppstått raseri i den svenske leiren. Da Sverige stengte treningen for å gjøre de siste forberedelsene inn mot kampen, ble den nemlig direktesendt på TV-skjermene på presserommet på Santiago Bernabéu.

- Usportslig, mener den svenske landslagstrener Janne Andersson.

Kan ha røpet lagoppstilling

Der det første kvarteret av treningen var åpent for pressen, ble resten stengt. Ofte gjøres dette for å ikke røpe lagoppstillinger og innøvde bvdødballtrekk.

Men ettersom resten av treningen ble sendt på TV-skjermene inne på stadion, kunne spanske speidere få med seg alt det svenskene gjorde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer