AVSLUTTET STERKT: Svenske Carl Pettersson klarte såvidt fredagens cut, men slo knallsterkt tilbake på de siste to rundene og vant Canadian Open.Foto: SCANPIX
AVSLUTTET STERKT: Svenske Carl Pettersson klarte såvidt fredagens cut, men slo knallsterkt tilbake på de siste to rundene og vant Canadian Open.Foto: SCANPIXVis mer

Svensk seier i Canadian Open

Carl Pettersson med knallsterk avslutning.

|||Svenske Carl Pettersson gjorde seks birdier på åtte hull og sikret seg seieren i Canadian Open i golf søndag.

Pettersson klarte så vidt cuten fredag, men slo tilbake med en knallsterk 60-runde lørdag. På siste dag av turneringen fulgte han opp med en runde på tre slag under par og vant PGA-turneringen med ett slags margin.

- Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg vant turneringen. Jeg vet det er vanskelig å klare nok en lav score etter en runde som den jeg hadde, så jeg prøvde ikke å tenke på det. Jeg forsøkte bare å være rolig, sa Pettersson.

Han lå to over par etter sju hull, men fulgte opp med birdie på hull 8, 9, 11, 13, 14 og 15. Selv om han fikk bogey på siste hull, var det godt nok til å vinne.

Svensken endte totalt 14 slag under par. Dean Wilson, som ledet før siste runde, måtte nøye seg med annenplass. Amerikaneren var ett slag bak Pettersson.

Henrik Bjørnstad klarte ikke cuten fredag.

(NTB)