Svensk seier på Hawaii i natt

Chopra vant etter omspill.

Svensken Daniel Chopra holdt hodet kaldt, vant med et birdieslag på det fjerde hullet i omspillet og kunne innkassere 1,1 million dollar.

Svensken som er født i Stockholm, holdt unna for amerikaneren Steve Stricker i sesongens første US PGA-turnering søndag. Dermed vant svensken sin andre seier på US PGA-touren.

Det ble en spennende avslutning på Hawaii, for begge spillerne misset på birdieputter på det første hullet i omspillet. Ballen lå et par meter fra hullet for begge, men ingen av dem lyktes.

Men Chopra viste seg som den sterkeste og avgjorde med en toslagsputt på det fjerde hullet i omspillet. Eagle-forsøket hans stoppet på kanten av hullet, men svensken var suveren og avgjorde på det andre forsøket.

Begge spillerne gikk de 72 hullene på banen i Kapalua 18 slag under par.

(NTB-Reuters)

LANG RUNDE: Her slår Daniel Chopra ut fra den 17. greenen på Platantion-banen i Kapalua, Hawaii. Svensken vant omspillet mot Steve Stricker på det fjerde ekstrahullet. Foto: Scanpix/Ap
LANG RUNDE: Her slår Daniel Chopra ut fra den 17. greenen på Platantion-banen i Kapalua, Hawaii. Svensken vant omspillet mot Steve Stricker på det fjerde ekstrahullet. Foto: Scanpix/Ap Vis mer