Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Svensk skilegende advarer mot OL-nedtur: - Pass dere Norge!

Men Dagbladet spår OL-fest - sjekk gulltipsene.

NORSK DOMINANS? Slik så det ut da Petter Northug tok gullet på 15 kilometeren under VM på ski 2013. Både norske og svenske eksperter tror på norsk storeslem også i Sotsji. Foto: BJØRN LANGSEM
NORSK DOMINANS? Slik så det ut da Petter Northug tok gullet på 15 kilometeren under VM på ski 2013. Både norske og svenske eksperter tror på norsk storeslem også i Sotsji. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

(Dagbladet): Norske medier har i sedvanlig stil spådd et norsk gullrush under OL i Sotsji. De fleste spår også at Norge vil sette ny OL-rekord i Russland.

13 gull fra 78 medaljeøvelser fra Salt Lake City for 12 år siden er det beste Norge har gjort i et OL. I Sotsji er det 98 medaljeøvelser. OL-rekorden har Canada som tok 14 på hjemmebane i Vancouver 2010.

Norske medier spår altså at Norge vil ta 15 gull eller mer, noe som må sies å være en hårete målsetting. Vår sportsredaksjon  i Dagbladet spår 15 gull fordelt på våre utøvere.

Vi tror blant annet at langrennsutøverne våre rasker med seg hele sju medaljer i edelt metall.

- Det finnes absolutt muligheter for rekord. Men hausser dere det opp for mye, blir det fort ikke slik som dere hadde trodd. Det kan ende med mageplask, sier svenske Torgny Mogren til Dagbladet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?