HELDIG: Den svenske skiskytteren Fredrik Lindström var centimetere unna å bli blind på et øye forrige uke. Et brekkjern løp løpsk under oppussing av en terrasse.

.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
HELDIG: Den svenske skiskytteren Fredrik Lindström var centimetere unna å bli blind på et øye forrige uke. Et brekkjern løp løpsk under oppussing av en terrasse. . Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Fredrik Lindström:

Svensk skiskytter nær å bli blind

Trøbbel under oppussing.

Den svenske skiskytteren Fredrik Lindström var centimetere unna å bli blind på et øye forrige uke. Et brekkjern løp løpsk under oppussing av en terrasse.

Han og broren holdt på med arbeidet da uhellet var ute. På terrassen brukte Lindstrøm et brekkjern for å rive av noen materialer, skriver avisen Aftonbladet.

Det løsnet raskere enn Lindström hadde sett for seg, og plutselig satt spissen av brekkjernet i ansiktet på skiskytteren. Noen centimeter høyere opp og høyreøyet og skiskytterkarrieren ville vært historie.

- Jeg kan bare konstatere at jeg hadde flaks. Det første som slo meg, var at øyet var ødelagt. Etter litt tid skjønte jeg at det ikke var tilfellet. Inne på badet svimet jeg så av, skriver han på sin Facebook-side.

Lindström kom seg på beina og satte seg i bilen for å kjøre til sykehuset, men igjen besvimte han. Ambulansen ble tilkalt.

Det hele endte med tre sting og et blått øye.

Lindström har vunnet et verdenscuprenn (2012) og står med to VM-bronse (2012 og 2013).

(NTB)