Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svensk snowboardstjerne raser mot nakenvideo

- Så jævla meningsløst.

(Dagbladet): 19 år gamle Sven Thorgren er en superstjerne i snowboardverden. Det store svenske medaljehåpet reagerte nylig sterkt på en konkurransearrangør i Østerrike etter en litt spesiell promoteringsfilm, som ble sluppet på nettet i november.

Videoen viser to unge kvinner som plutselig tar av seg alle klærne. Kun tildekket av navnet på ski- og snowboardkjørerne som skulle delta i konkurransen under Fridge Vienna 22.-23. november, står de og vrikker på seg. Slik valgte altså arrangøren å presentere kjørerne.

Skrev mail Sven Thorgren var ikke noe unntak, og navnet hans ble også plassert på nedre del av kroppen til den ene jenta. Han ble så oppgitt over videoen, at han satte seg ned og skrev en mail til arrangøren.

«Dette klippet er noe av det latterligste jeg noensinne har sett. Misforstå meg rett her gutter! Jeg elsker fine jenter, men dette er bare tacky», står det blant annet å lese i mailen.

Du kan lese mailen i sin helhet i høyremargen i denne artikkelen.

Meningsløst Svensken fikk aldri noe svar, men det er flere kjørere som har stilt seg bak 19-åringen i ettertid.

- Ja, det har vært mange tilbakemeldinger fra folk som holder med meg. Men altså, den filmen.. Jeg syns det var så jævla meningsløst. Helt merkelig. Det der er ikke noe vi trenger i denne sporten, så jeg følte at jeg var tvunget til å komme med en uttalelse, sier Thorgren til svenske Expressen.

Han vurderte å droppe hele konkurransen, men valgte til slutt å gjennomføre den likevel.

Sven Thorgren har vunnet to av tre konkurranser, og er et av Sveriges store OL-håp i Sotsji om snaut åtte uker.