STORSPILLER: New York Rangers vant 6-1 mot Florida Panthers i natt og beviser at laget er i storform. Den svenske keeperen Henrik Lundqvist mener han ikke har sett et bedre Rangers-lag. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP
STORSPILLER: New York Rangers vant 6-1 mot Florida Panthers i natt og beviser at laget er i storform. Den svenske keeperen Henrik Lundqvist mener han ikke har sett et bedre Rangers-lag. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFPVis mer

Svensk stjerne har ikke sett et bedre Rangers

Storspiller uten Zuccarello.

(Dagbladet): New York Rangers fortsetter storspillet i NHL. I natt vant de 6-1 mot Florida Panthers.

Mens Mats Zuccarello Aasen har slitt med tillit, og kun spilt for farmerlaget den siste tida, har newyorkerne virkelig funnet formen.

Situasjonen ble ikke noe bedre for nordmannen da det i går ble kjent at han må belage seg på fire til seks uker på sidelinja med en ankelskade.

Rangers-spillerne nyter suksessen de opplever.

- Vi har i flere år vært et lag som jobber hardt og det er vi fortsatt. Men nå har vi fått ferdigheter også, sier Rangers svenske stjernemålvakt Henrik Lunqvist til Aftonbladet.

- Jeg tror dette er det beste laget vi har hatt etter at jeg kom hit, sier svensken.

Skryter av lagkamerat Den kanadiske landslagsspilleren Brad Richards signerte for Rangers før denne sesongen - og han har vært en stor suksess hos blåtrøyene.

- Han har betydd mye. Han er en spiller som gjør en forskjell i tette kamper. Å ha slike spillere gir også en respekt hos motstanderne. Jeg vet jo selv hvordan det kjennes å møte et lag med mange stjerner, sier Lundqvist.

SKADD:  Mats Zuccarello Aasen spiller på farmerlaget til Rangers, og i går ble det kjent at han er ute med skade i over en måned. Foto: REUTERS/Ina Fassbender
SKADD: Mats Zuccarello Aasen spiller på farmerlaget til Rangers, og i går ble det kjent at han er ute med skade i over en måned. Foto: REUTERS/Ina Fassbender Vis mer

- På mange måter er det mange av de samme spillerne som i fjor, men alle er blitt bedre og smartere, sier målvakten.

Ny svensk komet Svenske Carl Hagelin ble hentet opp fra farmerlaget i stede for Zuccarello i november. Den svenske vingen har imponert i Rangers etter ni kamper.

- Han er definitivt en av de beste jeg har sett gå på skøyter, sier Lundqvist.

Rangers-sjef John Tortorella angrer heller ikke på at han satset på Hagelin.

- Om Carl blir bedre til å spille uten puck, kommer han til å bli en stor spiller, sier treneren.

I FORM:  Svenske Henrik Lundqvist. Foto:  Bruce Bennett/Getty Images/AFP
I FORM: Svenske Henrik Lundqvist. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer