Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svensk toppkamp måtte stoppes da banen ble stormet

Skandale og tilskuerbråk i Stockholm.

|||

Djurgårdens kamp mot Malmö FF i Allsvenskan i fotball mandag fikk en skandaløs avslutning som kommer til å få konsekvenser.

Djurgården har hatt store problemer med supporterne sine i årenes løp, men det har stort vært bråk på tribunene. I kampen mandag klarte noen av tilhengerne å komme seg ut på banen, og da blir saken mer alvorlig, for da kan bråket gå ut over spillernes sikkerhet.

Kampen mot Malmö måtte stoppes noen minutter før politiet og sikkerhetsvaktene fikk roet situasjonen og fjernet de tilhengerne som var ute på banen. Episoden skjedde i det 77. spilleminuttet. Sikkerhetsvaktene reagerte ikke som de skulle, og nå kommer Djurgården-ledelsen til å gjennomgå sikkerhetsrutinene sine. Trolig kommer klubben også til å få en saftig bot etter hendelsen.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling