Victor Nilsson Lindelöf:

Svensk utblåsning etter hets: - Det er helt sjukt

Står over mot Norge.

HAR FÅTT HETS: Victor Lindelöf prioriterte fødsel før landslaget. Det har han fått kjeft for i sosiale medier. Her er han med kjæresten Maja. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS
HAR FÅTT HETS: Victor Lindelöf prioriterte fødsel før landslaget. Det har han fått kjeft for i sosiale medier. Her er han med kjæresten Maja. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLISVis mer
  • Norge - Sverige, kl. 20.45.

Sverige må klare seg uten forsvarsspiller Victor Nilsson Lindelöf i landskampen mot Norge på Ullevaal stadion i kveld.

Manchester United-stopperen meldte avbud fordi kjæresten Maja ventet barn. At Lindelöf trakk seg fra landslagets samling, har fått flere til å angripe ham i sosiale medier.

Nå kommer Lindelöf selv med en liten utblåsning.

- Det jeg ikke forstår er at folk ikke respekterer at dette er av personlige hensyn. For meg er det helt sjukt, sier Lindelöf i intervju med Viasat før kveldens kamp.

Forsvarsspilleren sto over mot både Romania (2-1-seier) og mot Norge i kveld.

- Folk spekulerer alltid i hva som ligger bak. For meg er det helt sjukt at man ikke bare kan respektere det. Men slik er det vel; spiller du fotball, må du dele alt som skjer i livet, sier fotballspilleren.

Han fortsetter:

- Vi må dele alt som skjer i livene våre, fra hverdagen. Jeg synes det er helt absurd, sier Lindelöf.

TROR PÅ NORGE: Lillestrøms svenske trener, Jörgen Lennartsson, tror det norske landslaget vinner mot Norge på Ullevaal. Reporter: Fredrik A. Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

I går ble det kjent at United-spilleren og kjæresten Maja hadde blitt foreldre til en gutt.

Den svenske landslagssjefen Janne Andersson benyttet sjansen til å sende en gratulasjon på en pressekonferanse i går kveld.

- Gratulerer. Jeg fikk vite det rett før pressekonferansen. Det er veldig hyggelig. Jeg skal sende en personlig gratulasjon, men det vil være rart å fly ham inn til denne kampen, sier Janne Andersson.

Norge åpnet kvalifiseringen med 1-2-tap for Spania. Sverige startet med 2-1-seier mot Romania. Derfor var presset ekstra stort på Norge for å ikke få ei stor luke opp til de blågule naboene.

Kampstart er kl. 20.45. Følg kampen her.

View this post on Instagram

Livet ropade.

A post shared by Victor Lindelöf (@victorlindelof) on