MYGGSPRAY: Klara Svensson (t.v.) ble sprayet med myggspray av konkurrenten Mikaela Laurén under en seanse i går - og i dag fortsatte krangelen hos SVTs frokosttv.
Foto:  Anders Wiklund / TT 
MYGGSPRAY: Klara Svensson (t.v.) ble sprayet med myggspray av konkurrenten Mikaela Laurén under en seanse i går - og i dag fortsatte krangelen hos SVTs frokosttv. Foto: Anders Wiklund / TT Vis mer

Svenske boksere i krangel på frokost-tv: - Jeg skal smelle igjen kjeften din

Ble først spayet med myggspray - fortsatte krangel dagen etter.

(Dagbladet): De to svenske bokserne, Mikaela Laurén (40) og Klara Svensson (28), fortsetter å krangle før de møtes i ringen 10. september.

I dag møttes de hos SVTs «Gomorron Sverige» og det ble hett mellom de hardtslående kvinnene. På en seanse i går valgte nemlig Laurén å spraye myggspray på rivalen. Tidligere har Laurén også tømt et glass vann på en annen konkurrent.

- Du gikk over grensen, sier Svensson i SVTs studio.

SINT: Klara Svensson etter at hun ble sprayet. Foto: Pontus Lundahl / TT / 
SINT: Klara Svensson etter at hun ble sprayet. Foto: Pontus Lundahl / TT /  Vis mer

- Hvordan kan du ta dettte så jævla tungt? Er du ei skolepike? Det er patetisk. I ringen smeller det på ordentlig og du er opprørt over vann, svarer Laurén.

Veteranen fortsatte:

- Jeg gleder meg til å smelle igjen kjeften din, sier Laurén, før programleder Alexander Norén avbryter.

VETERAN: Mikaela Lauren. Foto: Fredrik Sandberg / TT 
VETERAN: Mikaela Lauren. Foto: Fredrik Sandberg / TT  Vis mer

Klara Svensson står med 14 seire og ett tap og kaller seg selv «Den svenske prinsessen». Tapet kom mot Erica Farias i mai i fjor.

Mikaela Lauren er en tidligere toppsvømmer som ble bokser. Hun står med 25 seire og tre tap i sin profesjonelle karriere. Hun har blant annet tapt mot Cecilia Brækhus i 2010.

Lauren var aldri i nærheten av seier, og hun klarte knapt å forsvare seg i de sju rundene kampen varte før Laurén havnet i kanvasen etter en rystende venstre hook som avsluttet en strålende kombinasjon fra Brækhus.