Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dennis Widgren spurt om å spille for Norge

Svenske Dennis (23) tatt ut på det norske landslaget

Östersund-spilleren Dennis Widgren er spurt om han ønsker å spille for Norge i treningskampene denne måneden.

UTTATT: Dennis Widgren kan være Norges svar på venstrebacken. Östersund-spilleren skal ha blitt spurt om han vil spille i treningskampene mot Australia og Albania senere denne måneden. Her i duell med Jack Wilshere i Europa League forrige måned. Foto: NTB Scanpix
UTTATT: Dennis Widgren kan være Norges svar på venstrebacken. Östersund-spilleren skal ha blitt spurt om han vil spille i treningskampene mot Australia og Albania senere denne måneden. Her i duell med Jack Wilshere i Europa League forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dennis Widgren er tatt ut i troppen til Lars Lagerbäck som offisielt blir kjent tirsdag.

Det skriver SVT.

Widgren har norsk far og kan dermed spille for det norske landslaget. Den 23 år gamle venstrebacken har vært fast inventar for Östersund-laget som ble nummer fem i Allsvenskan forrige sesong og imponerte stort da de tok seg videre fra gruppespillet i Europa League.

Til ÖP sier Widgren at uttaket kom som et sjokk, men at han er glad for forespørselen. Östersund-spilleren har ikke bestemt seg for om han takker ja til Norge ennå.

Widgren spilte nylig begge oppgjørene mot Arsenal i 16-delsfinalen av Europa League og har overbevist landslagssjef Lars Lagerbäck nok til å bli spurt om han ønsker å spille for Norge i kampene mot Australia og Albania i slutten av mars.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!