Svenske OL-håp i dramatisk bilulykke

Ble påkjørt etter kinotur.

PÅKJØRT: Ebba Jungmark og Susanna Kallur ble påkjørt av en annen bil etter at de to hadde vært på kino mandag kveld. Bilen ble såpass hardt skadet at de ikke kunne kjøre videre. Foto: Scanpix
PÅKJØRT: Ebba Jungmark og Susanna Kallur ble påkjørt av en annen bil etter at de to hadde vært på kino mandag kveld. Bilen ble såpass hardt skadet at de ikke kunne kjøre videre. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): De svenske OL-håpene Ebba Jungmark og Susanna Kallur ble påkjørt av en annen bil etter at de to hadde vært å sett «The Avengers» på kino mandag kveld.

De var på vei hjem til leilighetskomplekset i Chula Vista, California, da ulykken skjedde.

- De ble påkjørt av en annen bil i et kryss. Den andre bilen kjørte på rødt. Bilen (til Jungmark og Kallur) ble trykt inn fremme, over hjulet, sier landslagssjef Stefan Olsson til Expressen.

Redde Bilen var såpass hardt skadet at de ikke kunne kjøre derfra.

- Det var første gang jeg er med i en kræsj. Det er klart man blir redd, sier Kallur til Aftonbladet.

Politiet var imidlertid kjapt på stedet, og tok hånd om personen som kjørte på de svenske OL-håpene. De fikk ingen forklaring av vedkommende som kjørte på dem.

- Han ville ikke prate med oss, sier Jungmark.

Mobbet av Thorkildsen Da de kom tilbake til leiligheten ble de tatt imot av Stefan Olsson og de andre landslagstrenerne.

- Vi tok imot dem på kvelden, og pratet med dem dagen etter for å se hvordan de hadde det. Det gikk bra, og alle møtte til trening dagen etter. Ebba måtte bare hente en ny leiebil, sier Olsson.

Aftonbladet skriver at blant annet Andreas Thorkildsen spøkte med de svenske jentene dagen etter hendelsen.

- Ebba! Får du fortsatt kjøre bil?, skal Thorkildsen ha ropt da han så Jungmark løpende til bilen etter pressetreffet.

- Ah! Slutt, skal Ebba ha svart lattermildt.