Svenske snøt Bayern

Markus Rosenberg stjal ett poeng for Werder Bremen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern München misbrukte søndag en stor sjanse til å ta innpå lederlagene i Bundesliga. Svenske Markus Rosenberg stjal ett poeng for Werder Bremen.

Bayern München var høyt oppe etter mesterligaseieren mot Real Madrid og spilte sin beste angrepsfotball for sesongen etter at Lukas Podolski scoret et tidlig ledermål. Men Bayern-spillerne misbrukte sjanse etter sjanse.

Midt i annen omgang utlignet innbytter Rosenberg for Werder. Han løp fram og nikket i tomt mål etter at Hugo Almeida hadde løftet ballen over Oliver Kahn.

Bayern ville med seier vært bare fire poeng bak serieleder Schalke. Nå er det fortsatt seks poeng fram, og Bayern er ikke inne på mesterligaplass.

Alle de fire første på tabellen spilte uavgjort i helgen. Schalke er tre poeng foran Werder Bremen, fire foran Stuttgart og altså seks foran Bayern.

- Vi dominerte kampen fullstendig. Det eneste problemet var at vi ikke scoret på sjansene, sa Bayern-trener Ottmar Hitzfeld.

Podolski var den verste sjansesløseren. Han burde hatt hat-trick.

Werder Bremen måtte greie seg uten stjernespissen Miroslav Klose som har vondt i ryggen, men viste stor effektivitet ved å score på sin første sjanse.

<strong><b>FØRST PÅ BALLEN:</strong></b> Innbytter Markus Rosenberg har nettopp headet inn 1-1, Lucio klarte ikke å stoppe svensken. Foto: EPA
FØRST PÅ BALLEN: Innbytter Markus Rosenberg har nettopp headet inn 1-1, Lucio klarte ikke å stoppe svensken. Foto: EPA Vis mer

I søndagens andre kamp misbrukte Hamburg-kaptein Rafael van der Vaart straffespark i 0-0-kampen mot Leverkusen. Det dårlig plasserte skuddet i det 70. minutt ble reddet av keeper René Adler, og dermed tok HSVs seiersrekke slutt etter fire kamper.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer