Svenske til Rosenborg?

Svensken Andreas Andersson skal være aktuell for Rosenborg sammen med norske Jon Inge Høiland, som også spiller i Allsvenskan.

Adresseavisen skriver at Åge Hareide har vært i kontakt med de to, men foreløpig vil ikke neste års RBK-trener si noe bastant om hvorvidt de to kommer til å bli innlemmet i stallen eller ikke.

- Jeg så Høiland i aksjon for IFK Göteborg i helgen, men kan ikke si så mye foreløpig. Andersson, som er skadet, er en veldig anvendelig spiller. Vi må derfor sette oss ned etter den siste kampen i mesterligaen og planlegge. Vi er nødt til å vurdere opp mot de 30-åringene vi har, når kontraktene deres går ut og så videre. Det er viktig å tenke langsiktet, slik at vi ikke får et ras av eldre spillere som slutter samtidig, sier Hareide.

Høiland, som kom til Göteborg fra Kongsvinger sier han er veldig interessert i Rosenborg, men legger til at flere klubber har ringt ham.

Når det gjelder Andersson, som har både landskamperfaring og spilt for flere utenlandske klubber, så er han 29 år, og alderen taler ikke akkurat til hans fordel.

NTB