«Svenskekrangel» var NRK-stunt

- Nå har jeg helt vondt i magen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): Dagbladet og flere aviser meldte tidligere i dag at det ble bråk mellom NRKs reporter Nicolay Ramm og den svenske sprinteren Robin Bryntesson.

Det hele skjedde da Ramm forsøkte seg på en slags humoristisk konfrontasjon med den svenske sprinteren i VM-byen Falun i formiddag.

Det som først så ut som en slåsskamp - hvor begge dytter hverandre - viste seg å være et eksperiment for å se hvordan reaksjonen ble.  Dagbladet og flere andre aviser ble lurt.

Det hele var iscenesatt av Nicolay Ramm og Robin Bryntesson som et ledd i et program de to skal lage sammen for statskanalen.

Nesten to timer etter «hendelsen» sier Ramm overfor Dagbladet at det ikke var noen annen ide bak opptrinnet enn å se hvor langt de kunne trekke det.

- Nå har jeg helt vondt i magen, vi hadde liksom regnet med at noen kanskje skulle snu seg og spørre om hva vi drev med, sier Ramm til Dagbladet. Da hadde han allerede forklart hva som skjedde (tulleversjonen) til pressen.

- Vi kan godt diskutere om det er over streken å tulle sånn med dette, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer