Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svensken reagerte etter fiasko i Tour de Ski: - Det var et dumt spørsmål

Teodor Peterson reiser hjem allerede nå.

MISLYKKET: 
Teodor Peterson reiser hjem fra Tour de Ski allerede nå. Her er han fra tidligere i år.
Foto: Anders WIklund / TT kod 10040
MISLYKKET: Teodor Peterson reiser hjem fra Tour de Ski allerede nå. Her er han fra tidligere i år. Foto: Anders WIklund / TT kod 10040 Vis mer

(Dagbladet): Tour de Ski er endelig i gang, og starten var ikke uten dramatikk for Sverige. Først holdt stjerneskuddet Stina Nilsson på å ryke ut allerede i prologen på dagens sprint, før Teodor Peterson på sin side gjorde akkurat det - gikk på hodet ut før kvartfinalene.

Allerede nå forlater svensken Tour de Ski og sveitsiske Lenzerheide.

Svensken skulle bare stille opp i en av etappene i Tour de Ski - på dagens sprint. Det ble mildt sagt en nedtur for 27-åringen, som ble nummer 40 på prologen.

På spørsmål om det var meningsløst å stille opp på sprintprologen, kom svaret kontant.

- Det var et dumt spørsmål syns jeg. Selvfølgelig var det det. Men det visste man ikke før start, det går ikke an å gjøre noe med det, sier han til svenske Expressen.

Peterson hadde en tung sesong i fjor, og denne sesongen har ikke startet stort bedre.

- Det kjentes bra da jeg gikk. Jeg var pigg inn på andre runde, men så.. Det gikk ikke, sier Peterson.

Det skal også kjøres sprint i Oberstdorf i løpet av Tour de Ski, men Peterson vil i stedet prøve å komme i form hjemme i Sverige.

Svensk langrenn mangler også de to store stjernene Marcus Hellner og Calle Halfvarsson i Tour de Ski. Begge sliter med sykdom.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media